Płyty indukcyjne- gotowanie przyszłości

płyty indukcyjne
Opracowanie: Mastercook
Na podstawie: http://www.mastercook.pl/index.php?page=informacje_prasowe
Stawiasz garnek z wodą na płycie grzejnej, już po chwili słyszysz bulgotanie. Zawartość naczynia osiąga wysoką temperaturę i wrze, a powierzchnia płyty pozostaje zimna. Magia? Nie, to indukcja – nowoczesna technologia, stworzona przez markę Mastercook, lidera w dziedzinie tego wyjątkowego rozwiązania.

Marka Mastercook jest prekursorem technologii indukcji i liderem w tej dziedzinie. Płyta indukcyjna wciąż pozostaje najnowocześniejszym sposobem gotowania - pozwala na bardzo szybkie, komfortowe i bezpieczne gotowanie.

Unikalna konstrukcja i innowacyjny sposób działania znacznie odróżniają płyty indukcyjne od ceramicznych. W ceramicznych - nagrzewana jest cała szklana powierzchnia, która następnie oddaje ciepło do naczynia, w indukcyjnych - ciepło wytwarzane jest tylko w naczyniu, a powierzchnia płyty pozostaje zimna. Płyta indukcyjna stanowi doskonałe połączenie bezpieczeństwa, funkcjonalności i oszczędności. Marka Mastercook nieustannie ulepsza technologię płyt indukcyjnych, wprowadzając, innowacyjne funkcje.
Jako jedyna na rynku oferuje najnowocześniejsze rozwiązania:
Evolis (model IDE64Z S) – bardzo dużą strefę grzejną,
Cyclic (model IDI64 S) – okrągły,
dotykowy slider, ułatwiający ustawienie mocy
Indulight (model IDE64L S) – kolorowe, świetlne wskaźniki informujące o pracy pól grzejnych.

Te przełomowe rozwiązania zdobywają coraz większą popularność i uznanie klientów, czego dowodem są nagrody: „Złoty Laur Klienta 2008” oraz „Odkrycie Roku 2008” dla płyt indukcyjnych.
Na podstawie: Ego Public Relations
Opracowanie: Arleta Staszak
09-06-30 13:46
Do góry
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w ustawieniach Twojej przeglądarki.